Resultaten 1 - 10 van 27
Abba fever

Een Abba-tribute op topniveau

Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee rasmuzikanten als Björn en Benny, aangevuld met een vijfkoppige swingende liveband, zorgt Abba Fever voor een levensechte seventies-sfeer in Theater de Kappen in Haaksbergen.

Twents theater

Voor het eerste komt Twents Theater (voorheen Stork Nus) met een voorstelling naar Haaksbergen. Deze voorstelling staat bol van komische verwikkelingen, spectaculaire decors en kostuums, mooie zang en een prachtig showballet.

Touch of Toto

Twents theater

Hold the Line, Rosanna, Africa, Pamela, Stop Lovin’ You, I’ll be over You - allemaal songs van de Amerikaanse groep Toto. Iedereen kent deze klassiekers, maar niet iedereen speelt het.

Sing-In (0-4 jaar)

Op een grote Paddenstoel

Het is herfst en dat mag gevierd worden. Onder leiding van Muziek op Schoot-docente Ingrid Hilarius wordt een muzikaal feestje gebouwd.

Havenlichten

De Verstrooiers

De jaren 50. Het zijn zware tijden voor de scheepvaart. Toch is de stemming in het havencafé opperbest. Een meisje treurt om haar grote liefde die een zeemansgraf kreeg toen zijn schip ‘op zee gebleven is’.

Havenlichten

De Verstrooiers

Loek Peters

Ma (naar het boek van Hugo Borst)

Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder?

Loek Peters

Ma (naar het boek van Hugo Borst)