Resultaten 1 - 10 van 11
Historische kring - Jan van der Geest

Twentse culturele streekweek

Jan van der Geest uit Enschede is zijn halve leven al actief als filmer. Nadat hij jarenlang vakanties filmde, is hij enkele jaren geleden begonnen met het filmen van natuurgebieden in Twente.

Nathalie Baartman

Breek

Breek is een subtiel-hilarische voorstelling over kwetsbaarheid. Over het ongemak van stilte. Alles op het randje van de gekte. Ze zei: ‘Neem een “breek”, joh.

Muziekgeraas rond Sinterklaas

(2 - 6 jaar)

Een gezellige familieochtend rond Sinterklaas, onder leiding van Muziek op School-docente Ingrid Schulten. Er zijn tal van activiteiten, zoals pepernoten bakken, pietenmutsen knutselen en meezingen met een seniorenorkest.

René van Meurs

Ik beloof niks

De afgelopen tijd heeft René van Meurs weer van alles meegemaakt waar hij jullie vanavond heel graag over komt vertellen. Dingen die hij echt moet delen en dingen die jullie echt moeten horen.

Ed Struijlaart

Gitaarmannen van Clapton tot Sheeran

Toen Ed op zijn negende Eric Clapton op de televisie zag wist hij twee dingen zeker: Ik wil zo'n baard en ik wil zo'n gitaar. Voor de baard moest hij nog even geduld hebben, maar vanaf dat moment is de gitaar zijn leven gaan bepalen.

Celebration

De 10-man sterke band Celebration zal de theaterzaal laten swingen met nummers uit de jaren 60 t/m 80. Met muziek van Sam & Dave, The Blues Brothers, Chicago, The Doobies, Phil Collins, Stevie Wonder, Earth, Wind & Fire, Tower of Power, KC & The Sunshine Band en Kool & The Gang.

Kiev Ballet

De Notenkraker

Het Kiev Ballet of Kiev Modern Ballet werd in 2006 opgericht door de multi-prijzen winnende choreograaf Radu Poklitaru en zij brengen‘De Notenkraker’, een klassiek sprookjesballet gerestyled.

Rock4

The Beatles: Abbey Road, 50 Years

Het tiende theaterprogramma van de Nederlandse a capella formatie Rock4 zal geheel in het teken staan van Lennon, McCartney, Harrison en Starr: The Beatles. En in het bijzonder het 50 jarig jubileum van Abbey Road, het legendarische album uit 1969.

Gewoon aans

Volk (reprise)

Na de succesvolle uitvoeringen van revuegezelschap “Gewoon aans!” van het vorige seizoen met vele lovende reacties, hebben we ze dit seizoen weer ( opnieuw) voor ons theater kunnen vastleggen met de nieuwe show van 2018-2019 “Volk”.

't Noll'nkoor

Wie kapt d'r (bienoa) met

De belangstelling voor de ‘Hoksebargse einde-joars-oamp’ is elk jaar overweldigend. Vorig jaar traden de gebroeders Morsinkhof voor het eerst niet één, maar twee keer op. De matineevoorstelling wijkt iets af van de avondvariant, maar de zang en het jaaroverzicht blijft evenals gastoptredens