Resultaten 1 - 10 van 13
Country Line Dance

Op een leuke manier bezig zijn met bewegen.

Tai Chi

Een eeuwenoude, uit China afkomstige, manier voor iedereen om via soepele bewegingen de gezondheid te bevorderen en innerlijke kracht op te bouwen.

Virtual Reality!

Ontdek en bouw je eigen wereld. Voor kinderen in de leeftijd van 8 - 10 jaar.

Deze workshop is VOL.

Bouw samen een virtuele wereld, d.m.v. voorgeprogrammeerde objecten.

Virtual Reality!

Ontdek en bouw je eigen wereld. Voor kinderen in de leeftijd van 10 - 12 jaar

Nog enkele plekken beschikbaar!

Bouw samen een virtuele wereld. Dit doe je zelf via CoBlox objecten, waardoor de objecten interactief worden.

Cursus 'Lightroom'

In deze cursus leer je om je zelfgemaakte foto’s te bewerken op de computer. De lessen worden gegeven door Henk Jalving.

Antoni Brack

In november heeft Kulturhus Haaksbergen een serie interactieve lezingen door Haaksbergse juristen o.l.v. gastheer prof. emeritus mr. Antoni Brack.

Internetvaardigheden voor beginners

Vindt u het lastig om met een computer om te gaan en hebt u weinig ervaring? In deze cursus leert u de basisvaardigheden.

Juridische lezingen

Marco Lenderink (notaris en mediator)

Cursus Digisterker

Werken met de e-overheid

De overheid doet steeds meer via het digitale loket en u kunt daar gebruik van maken. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, het aanvragen van zorg, om werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing. Veel mensen weten dat niet of vinden het nog wat moeilijk.

Noery Nijhoff (bedrijfsjurist)