Resultaten 1 - 8 van 8
Country Line Dance

Op een leuke manier bezig zijn met bewegen.

Tai Chi

Een eeuwenoude, uit China afkomstige, manier voor iedereen om via soepele bewegingen de gezondheid te bevorderen en innerlijke kracht op te bouwen.

Cursus 'Lightroom'

In deze cursus leer je om je zelfgemaakte foto’s te bewerken op de computer. De lessen worden gegeven door Henk Jalving.

Internetvaardigheden voor beginners

Vindt u het lastig om met een computer om te gaan en hebt u weinig ervaring? In deze cursus leert u de basisvaardigheden.

Cursus Digisterker

Werken met de e-overheid

De overheid doet steeds meer via het digitale loket en u kunt daar gebruik van maken. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, het aanvragen van zorg, om werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing. Veel mensen weten dat niet of vinden het nog wat moeilijk.

iPad de kennismaking

Basiscursus

Hebt u een IPad gekocht of gekregen maar u hebt nog geen idee hoe het allemaal werkt? Doe dan mee met deze kennismakingscursus die bestaat uit 6 bijeenkomsten.

Juridische lezingen

Peter Siemerink (notaris en estate-planner)

In november heeft Kulturhus Haaksbergen een serie interactieve lezingen door Haaksbergse juristen o.l.v. gastheer prof. emeritus mr. Antoni Brack.

Juridische lezingen

Matthieu Verhoeven (senior rechter Rechtbank)