Actueel

Nationale Voorleesdagen

Vertelactiviteit met muziek
Nationale Voorleesdagen

Tijdens de Nationale Voorleesdagen 2019 komt het prentenboek 'Een huis voor Harry' tot leven met Ingrid Schulten (docente Muziek op Schoot) en Carry Bruggink (Kulturhus Haaksbergen) tot leven. De vertelactiviteit  is gebasseerd op het Prentenboek van het Jaar 2019. 


De vertelactiviteit  is gebasseerd op het Prentenboek van het Jaar 2019. Poes Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veel veiliger. Tot Vera hem vraagt of hij tikkertje wil spelen. Dat wil Harry wel, met alle gevolgen van dien .....

De meeste kinderen zijn gek op muziek. Dat zie je aan hun reacties. Dat komt mooi uit, want muziek draagt bij aan een evenwichtige ontwikkeling van kinderen. Samen met papa, mama, opa, oma of een andere volwassene beleven de kinderen een ontspannen én actief muzikaal uurtje. Ingrid Schulten is professioneel Muziek op Schoot-docent en heeft een speciaal programma gemaakt over het Prentenboek van het Jaar. 

Wanneer?
Zaterdag 26 januari 2019

Hoe laat?
10:00 - 11:00 uur

Waar?
Kulturhus Haaksbergen

Leeftijd?
Van 2 tot 6 jaar. Er is plek voor max. 15 peuters en een begeleider.

Kosten?
Geen

Aanmelden?
Aanmelden is verplicht en kan hier
Aanmelden kan t/m 24 januari. Als de activiteit vol is krijgt u van ons bericht op vrijdag 26 januari. Bij voldoende aanmelding wordt de vertelactiviteit herhaald om 11.:15 uur.