Juridische lezingen

Peter Siemerink (notaris en estate-planner)

In november heeft Kulturhus Haaksbergen een serie interactieve lezingen door Haaksbergse juristen o.l.v. gastheer prof. emeritus mr. Antoni Brack.

Doel: overdracht van kennis over juridische onderwerpen door middel van de bespreking van actuele ontwikkelingen voor mensen die belangstelling hebben voor achtergronden van hedendaagse juridische kwesties. Het is nadrukkelijk geen rechtswinkel of ‘juridisch loket’: wij lossen geen juridische problemen of conflicten op, maar bespreken in het algemeen juridische mogelijkheden en onmogelijkheden op een aantal gebieden.

Onderwerp op 22 november, door Peter Siemerink (notaris en estate-planner):  Notariaat in het algemeen. Bijzondere onderwerpen: (a) Levenstestament en (b) Estate planning.

Vrijdag 22 november

Hoe laat?
Om 15:00 uur. Inloop vanaf 14:45 uur

Kulturhus Haaksbergen, Gymzaal

Kosten?
€ 7,50 (dit is incl. koffie/thee bij inloop). De hele serie tegelijk boeken kan ook, de kosten bedragen dan € 32,50. Een losse lezing boeken kan online;’wilt u de serie boeken en in aanmerking komen voor de korting dan kan dit telefonisch of aan de kassa (voor openingstijden zie onze website www.kulturhushaaksbergen.nl) .