Juridische lezingen

Matthieu Verhoeven (senior rechter Rechtbank)

In november heeft Kulturhus Haaksbergen een serie interactieve lezingen door Haaksbergse juristen o.l.v. gastheer prof. emeritus mr. Antoni Brack.

Doel: overdracht van kennis over juridische onderwerpen door middel van de bespreking van actuele ontwikkelingen voor mensen die belangstelling hebben voor achtergronden van hedendaagse juridische kwesties. Het is nadrukkelijk geen rechtswinkel of ‘juridisch loket’: wij lossen geen juridische problemen of conflicten op, maar bespreken in het algemeen juridische mogelijkheden en onmogelijkheden op een aantal gebieden.

Onderwerp op 29 november, door Matthieu Verhoeven (senior rechter Rechtbank): Organisatie en financiering van de rechtspraak. Actuele ontwikkelingen en beantwoording van vragen.

Vrijdag 29 november

Hoe laat?
Om 15:00 uur. Inloop vanaf 14:45 uur

Kulturhus Haaksbergen, Gymzaal

Kosten?
€ 7,50 (dit is incl. koffie/thee bij inloop). De hele serie tegelijk boeken kan ook, de kosten bedragen dan € 32,50. Een losse lezing boeken kan online;’wilt u de serie boeken en in aanmerking komen voor de korting dan kan dit telefonisch of aan de kassa (voor openingstijden zie onze website www.kulturhushaaksbergen.nl) .