Cursus Digisterker

Werken met de e-overheid
Cursus Digisterker

De overheid doet steeds meer via het digitale loket en u kunt daar gebruik van maken. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, het aanvragen van zorg, om werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing. Veel mensen weten dat niet of vinden het nog wat moeilijk.

Daarom biedt de Stichting Digisterker i.s.m. Kulturhus Haaksbergen de cursus Digisterker: ‘Werken met de elektronische overheid’ aan. U leert in een kleine groep en onder begeleiding van docenten stapsgewijs ervaring opdoen met belangrijke vaardigheden voor het werken met de elektronische overheid, in vier dagdelen.

Ook krijgt u te zien wat de overheid allemaal al over u weet, zoals de opbouw van uw AOW. De overheid vraagt steeds vaker naar uw DigiD: uw digitale sleutel voor de overheid. In de cursus leert u hoe u DigiD kunt aanvragen en gebruiken.
Met deze cursus willen wij u helpen om beter uw weg te vinden bij de (elektronische) overheid.

Wanneer:
Start op woensdag 13 november (4 lessen)

Hoe laat:

Waar:
Kulturhus Haaksbergen

€ 20,00 (incl. koffie/thee)

Aanmelden:
Aanmelden is noodzakelijk i.v.m. de beschikbare ruimte. Dat kan via de reserveerknop hieronder of telefonisch T 053-5730200