Coronavirus: Kulturhus Haaksbergen de bibliotheek is weer open!

Vanaf 11 Mei 2020

LET OP! Wij zijn elke dag tussen 12:00 en 14:00 gesloten.

Maandag       09:00    - 20:00
Dinsdag 09:00  - 17:00
Woensdag 09:00  - 17:00
Donderdag 09:00  - 17:00
Vrijdag 09:00  -  20:00
Zaterdag Gesloten

Bibliotheek Haaksbergen werkt tijdelijk via een Corona-protocol. Dat betekent het volgende voor u.

• U komt via de hoofdingang binnen.
  • Er is een looproute gemaakt met pijlen op de grond en rood/ wit lint.
  • U desinfecteert uw handen en pakt een mandje. Mandje is VERPLICHT!
  • U kan uw boeken inleveren op het normale inleverpunt. Het is, tijdelijk, alleen mogelijk om op dit punt boeken in te leveren.
    • De barcodescanner en bonnenprinter is tijdelijk weggehaald. (Is ook niet nodig bij inleveren.)
  • Ingeleverde boeken worden, links van de computer, op een kar gelegd. Deze worden tijdelijk niet uitgeleend
  • Van dit punt kunt u boeken gaan uitzoeken.
    • Probeer waar mogelijk thuis/online alvast te orienteren welke boeken u wilt meenemen.
    • Het is niet toegestaan als bezoeker uitgebreid te gaan zitten lezen en/of studeren.
    • Blijf zo kort mogelijk in de bibliotheek, maximaal 15 minuten. Zodat iedereem de kans krijgt om boeken te lenen.
  • Heeft uw boeken uitgezocht dan kan u via de gymzaal de boeken scannen en een bon uitprinten.
  • Daarna vervolgt u de route richting uitgang. Plaatst het mandje op de aangegeven plaats en desinfecteert u uw handen.

Geen boetes

We zorgen ervoor dat onze bibliotheekleners geen boetes krijgen doordat zij niet in staat zijn materialen te retourneren.

Activiteiten geannuleerd

Alle activiteiten, voorstellingen en bijeenkomsten zijn geannuleerd tot 1 september

Digitale collectie

Hoewel het lenen van de fysieke collectie tijdelijk niet mogelijk is, kunnen bibliotheekleden gebruik maken van de Online Bibliotheek om e-books te lenen en luisterboeken te luisteren op een computer, laptop of mobiele telefoon. Ga naar Online Bibliotheek

Kijk voor de laatste informatie over het coronavirus op de website van het RIVM

We vertrouwen op uw begrip en medewerking.