Openingstijden en locatie

Kunstzaal Achterom is tijdens de expositie-periodes geopend op zaterdag en zondag van 14.00 - 16.30 uur en daarbuiten op afspraak.

Locatie:

Kulturhus Haaksbergen
Sterrebosstraat 2
7481 DD  Haaksbergen
T 053 - 573 02 00

Actuele informatie kunt u ook vinden op onze Facebookpagina's:

Facebook Kunstzaal Achterom
Facebook Kulturhus Haaksbergen

Over ons

Logo Kunstzaal

 

 

 

 

 

In Kunstzaal Achterom wordt iedere zes weken een nieuwe expositie ingericht van een erkend kunstenaar, in totaal zes exposities per seizoen.

Iedere nieuwe expositie wordt op de eerste zondag van de expositieperiode officieel geopend waarbij het publiek uiteraard aanwezig kan zijn. Er is altijd een gastvrouw/heer aanwezig om het publiek informatie van de betreffende de kunstenaar en zijn/haar werk te geven. De Kunstzaal wordt ook gebruikt voor lezingen, inleidingen bij voorstellingen en kleine concerten.

Buiten de reguliere openingstijden kunt u ook een afspraak maken voor een groepsbezoek, eventueel gecombineerd met een lezing of een hapje en een drankje. Ook tijdens de pauze van de theatervoorstellingen en films bestaat de mogelijkheid om de Kunstzaal te bezoeken.

Kunstzaal Achterom is onderdeel van Kulturhus Haaksbergen en is mogelijk gemaakt door een gift van Stichting Leppink-Postuma. 

Huidige expositie

Exposities

Tentoonstelling 'Land, lucht en wolken' van Gerda Hofman

Publicatiedatum: 28 maart 2019

Land, lucht en wolken   Gerda Hofman wil de stilte schilderen. Gerda Hofman houdt veel van de weidsheid, de kleuren en lijnen van het lege land met de hoge lucht daar boven. Het liefst wil zij de stilte schilderen. Na haar...

Lees meer


Mailinglijst

Vul hier uw naam en e-mailadres in om opgenomen te worden op onze mailinglijst. Zo blijft u altijd op de hoogte over onze exposities.