Openingstijden en locatie

Kunstzaal Haaksbergen is tijdens de expositie-periodes geopend op zaterdag en zondag van 14.00 - 16.30 uur en daarbuiten op afspraak.

I.v.m. het coronavirus is de kunstzaal gesloten tot nader order. 

Locatie:

Kulturhus Haaksbergen
Blankenburgerstraat 40-42
7481 EB Haaksbergen
T 053 - 573 02 00

Actuele informatie kunt u ook vinden op onze Facebookpagina's:

Facebook Kunstzaal Achterom
Facebook Kulturhus Haaksbergen

Over ons

In Kunstzaal Haaksbergen wordt iedere zes weken een nieuwe expositie ingericht van een erkend kunstenaar, in totaal zes exposities per seizoen.

Iedere nieuwe expositie wordt op de eerste zondag van de expositieperiode officieel geopend waarbij het publiek uiteraard aanwezig kan zijn. Er is altijd een gastvrouw/heer aanwezig om het publiek informatie van de betreffende de kunstenaar en zijn/haar werk te geven. De Kunstzaal wordt ook gebruikt voor lezingen, inleidingen bij voorstellingen en kleine concerten.

Buiten de reguliere openingstijden kunt u ook een afspraak maken voor een groepsbezoek, eventueel gecombineerd met een lezing of een hapje en een drankje. Ook tijdens de pauze van de theatervoorstellingen en films bestaat de mogelijkheid om de Kunstzaal te bezoeken.

Kunstzaal Haaksbergen is onderdeel van Kulturhus Haaksbergen en is mogelijk gemaakt door een gift van Stichting Leppink-Postuma. 

Huidige expositie

Exposities

Mailinglijst

Vul hier uw naam en e-mailadres in om opgenomen te worden op onze mailinglijst. Zo blijft u altijd op de hoogte over onze exposities.